Frakt

Feststemning har alle varer på lager i Norge og rask behandling av ordrer.

Bestillinger blir senest sendt i løpet av neste virkedag (man-fre). Legger du inn en bestilling før kl. 12:00 vil pakken som regel bli sendt samme dag, du finner oppdatert sendingsinfo øverst i kassen.

Avikk fra normale sendingstider (ved ferie/høytid) vil også informeres om i kassen. Merk at frakttid kan være noe lengre ved f.eks. black friday, jule- og nyttårssalg pga. stort pakkevolum hos Posten.

Du vil få en leveringsbekreftelse så snart din bestilling er pakket og klargjort for sending, etter dette er det ikke lenger mulig å endre på bestilingen. Dersom du får leveringsbekreftelsen på en lørdag eller søndag vil pakken bli videresendt mandag.

Merk at pakker med stor verdi / størrelse vil bli sendt som "Pakke med sporingsnummer"  (1-5 ukedager) uten ekstra kostnad.

 

Fraktalternativer

 

Merk at frakttider er veiledende og eventuelle forsinkelser hos transportør er utenfor vår kontroll.

Antall dager i frakttid er fra dagen pakken blir sendt. Bring / Posten sender ikke lørdager og søndager.

 

1. Til postkasse - større pakker til dørmatte/postkontor 2-6 ukedager (kr. 89.-)

Pakken sendes med Bring / Posten til din postkasse. Dersom pakken er for stor for postkassen, henges pakken i en pose på din dør eller leveres inn på ditt lokale postkontor. Du får en sms tilsendt fra Posten når pakken er utlevert eller klar for henting på postkontor.

Sendingstid er normalt 2-5 ukedager fra sendingsdag (evt. + 1 ukedag for videresending til postkontor). 

 

2.  Til postkasse/postkontor (ikke dørmatte) 2-6 ukedager (kr. 89,-)

Pakken sendes med Bring/Posten til din postkasse. Dersom pakken er for stor for postkassen, leveres den inn på ditt lokale postkontor (ikke i pose på dør / dørmatte).

Du får en sms tilsendt fra Posten når pakken er utlevert eller klar for henting på postkontor. 

Sendingstid er normalt 2-4 ukedager enkelte strekninger opptil 5 fra sendingsdag (evt. + 1 ukedag for videresending til postkontor). 

 

3.  Til postkasse - større pakker til dørmatte 1-3 ukedager (kr. 99.-)

Pakken sendes med Bring til din postkasse. Dersom pakken er for stor for postkassen, leveres den i pose på ytterdør / på dørmatten.

Sendingstid er normalt 1-3 ukedager fra sendingsdag. 

 

Leveringsvilkår (Pose på døren/dørmatte)

  • Avstanden fra postkasse til mottakers dør må ikke være mer enn 250 m.
  • Hus må være tydelig merket med husnummer og oppgang
  • Døren må være tydelig merket med mottakers navn
  • Posten må ha adgang til mottakers dør, f.eks. ved låst ytterdør til felles inngang

 

4.  Pakke med sporingsnummer og forsikring: 1-5 ukedager (kr. 129,-)

Pakken sendes med sporingsnummer, som du vil få tilsendt på leveringsbekreftelse per e-post så snart pakken er på vei.

Du får en sms eller e-post når pakken er framme i din postkasse eller på ditt lokale Postkontor / Post i Butikk

Pakken kan spores underveis og er forsikret ved tap.

Sendingstid er normalt 1-5 ukedager fra sendingsdag, avhengig av hvor i landet du bor. Til sentrale områder på Østlandet tar det som regel 1-2 dager.  

 

 

ANGRERETT / RETUR VED IKKE HENTET PAKKE

Det er enkelt å returnere varer til FESTSTEMNING. 

1. Hent pakken på posten

2. Legg produktene du ønsker å returnere i egnet emballasje (produkter må returneres i opprinnelig tilstand uten brutt emballasje)

3. Send en e-post til post@feststemning.no og informer om returen

4. Send returvarene (kunden er ansvarlig for returporto) sammen med angrefristskjema som ble sendt sammen med ordrebekreftelsen til:

    FESTSTEMNING.NO, v/stubban, Postboks 17 Skjelsvik, 3906 Porsgrunn

 

Du får en e-post så snart din pakke er registrert returnert, merk at dersom forfall på faktura forfaller før det, må denne betales og du får da pengene i retur så snart pakken er returnert. Du kan eventuelt gi oss beskjed om du ønsker utsettelse på forfallsdato.

Dersom du ønsker å returnere hele bestillingen må pakken hentes på postkontoret og returneres som en egen sending til feststemning.no. 

Bestillinger vil bli innlevert på ditt nærmeste postkontor og pakken må da hentes innen fristen. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss da dette er Postens reglementer. Kunden er ansvarlig for porto ved retur og ikke avhentede pakker på postkontoret blir returnert til avsender med ny returporto. Utgifter til porto og emballasje, samt et ekspedisjonsgebyr på kr. 99.- trekkes da fra på beløpet som refunderes til kunden eller legges til på faktura fra Klarna.

 

Vi gjør oppmerksom på at sendetidene er ved normal postgang. Ved høytider o.l. er gjerne sendingstiden med Posten lenger.

Vær nøye med å skrive inn ditt navn og adresse riktig, da dette er kundens ansvar.  Ved feil oppgitt navn/adresse blir pakken sendt i retur til avsender av Posten. Kunden må da betale ny frakt dersom pakken skal sendes på nytt. Dersom produktene krediteres, trekkes opprinnelige fraktkostnader fra på beløpet som tilbakebetales.

Dersom du har andre spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på live chat eller mail: post@feststemning.no

 

 

Velkommen til en hyggelig handel hos FESTSTEMNING.no !